Warmtepomp laten plaatsen in ons nieuwe bedrijf. Sinds kort zijn wij met ons bedrijf verhuisd naar een groter pand. Behalve de ruimte binnen is het buiten nu ook een stuk makkelijker parkeren met de auto. Echter is het wel een wat ouder gebouw en dat merkten wij meteen. Want de ruimtes waarin gewerkt moest worden waren een stuk kouder, dan ons vorige pand. In de zomermaanden was dit geen enkel probleem, maar in de winter werd dat een heel ander verhaal. 

Omdat de winter voor de deur stond hebben wij contact opgenomen met het bedrijf 040 Warmtepomp. Zij weten ons te adviseren wat de beste opties zijn om ons pand te verwarmen. Want alleen zo een pomp laten installeren heeft geen enkel nut. Er moet namelijk gekeken worden naar bepaalde factoren. Deze factoren samen geven een antwoord op de vraag, welk model het beste in het bedrijf zal passen. Gelukkig heeft 040 Warmtepomp daar de juiste kennis van in huis en geeft dan ook het beste advies.  

Een goede warmtepomp laten plaatsen

Samen met een medewerker van het bovenstaande bedrijf zijn wij rond de tafel gaan zitten en hebben alle opties besproken. Hier kwam veel meer bij kijken dan wij hadden verwacht. Want door het plaatsen van zo een pomp is het mogelijk om ook sneller warm water te kunnen krijgen. Nu was het zo dat je al een tijd de kraan aan moest zetten om hier warm water uit te krijgen. Erg jammer, want op deze manier verspil je heel veel water. 

Inmiddels hebben wij het heerlijk warm in ons nieuwe kantoor. Ook het water wat uit de kraan komt is meteen warm, geen onnodige verspilling meer. 

Meer weten over dit bedrijf?

Het bedrijf 040 Warmtepomp heeft veel meer in hun marge, dan alleen deze pompen installeren. Want je kan ook deze hulp inschakelen van een timmerman, stukadoor, glaszetter of schilder. Zodra je de hulp van één van deze vakmensen nodig hebt, kan je het beste het telefoonnummer 
040-2051882 bellen of een mail sturen naar 040klusbedrijf.nl. 

Omdat wij naar een ander pand waren verhuisd, bleven er regelmatig klusjes liggen die nog gedaan moesten worden. Daarom was het fijn om te horen dat wij voor deze klussen ook bij dit bedrijf aan konden kloppen. Zo moest er nog een ruimte worden geschilderd en vloerbedekking worden neergelegd. deze ruimte hadden wij op dat moment nog niet nodig, maar wel in de toekomst. Daarom was het fijn dat wij dit bedrijf hiervoor in dienst konden nemen. 

Geweldige service en een mooi resultaat

Nadat wij in eerste instantie de hulp hadden ingeschakeld om ons nieuwe pand wat behaaglijker te maken, door het plaatsen van een warmtepomp, is het heerlijk werken hier. Iedereen heeft het lakker warm en er zijn geen klachten meer dat het op een afdeling fris is. Ook het water wat uit de kranen komt, is bijzonder snel warm. Voordeel hiervan is dat er niet eerst een liter water verspilt wordt voordat er een beetje warm water uit komt. Al met al zijn wij zeer te spreken over de geweldige service van dit
040 klusbedrijf.