Het nut van een plantenwand op kantoor

Bekijk hier de plantenwand kantoor of instelling. Als je online de afbeeldingen bekijkt dan zal je misschien opvallen plantenwand kantoor van klein tot groot gaat. Op een enkele foto is de plantenwand kantoor maar net formaat schilderij aan de muur, terwijl het soms een heel gebouw kan beslaan. Dat is de kracht van Plantingpower, zij maken het mooi groen, het formaat doet er niet toe. Plantingpower kan veel voor je bedrijf of instelling betekenen, lees in deze tekst wat zij zoal voor een kantoor kunnen doen. Lees verder over de producten van Plantingpower met opvallend lage prijzen en bekijk de internetsite.

Groen in het kantoor doet wonderen

Naast plantenwand kantoor kan Plantingpower meer leveren. Bovenaan de site staat de navigatie, en een advies is om inspiratie te bekijken. In de navigatie een stukje rechts van inspiratie staat branches, en daar staat de opsomming dat Plantingpower niet alleen aan bedrijven levert. Plantingpower levert maatwerk en aan iedereen maar altijd met hetzelfde resultaat, ze creëren rust. Het heeft zich bewezen dat veel groen stress kan verminderen, sterker nog, veel groen leidt tot minder verzuim van het personeel. Groene planten in het kantoor, of zelfs een plantenwand verdien je terug. Aangezien Plantingpower rekening houdt met budget is het zo binnen ieders bereik om groen in je bedrijf of instelling te realiseren.

Plantingpower levert planten die mooi blijven

Bij Plantingpower tref je het tegenovergestelde aan dan wat je in tuincentra aantreft. Als je een plant in het tuincentrum koopt, is die plant op z’n mooist. In het tuincentrum staat het in de meest ideale omstandigheden. Als voorbeeld, iedere nacht gaat er een sprinkler nevelen en de plant heeft licht van boven. Als de plant nog maar een week op je eigen vensterbank staat is het al minder. Plantingpower levert planten die het goed doen in je kantoor, de plant is en blijft mooi, want die staat daar op de goede plek. Bekijk op de site het assortiment.