Altijd je ademhaling kunnen beschermen

Werk je op een plek waar je veel met gevaarlijke stoffen bezig bent? Of moet je als reddingswerker vaak door giftige rook heen? Dan kan het zo zijn dat je ademhaling hier gevaar kan lopen. Veel gevaarlijke stoffen hebben een negatief effect op je lichaam als je deze te veel en te lang inademt. Het is daarom verstandig om als je veel in aanraking kunt komen met dit soort stoffen, dat je jezelf beschermt met adembescherming producten, die de lucht kunnen filteren zodat je zo min mogelijk schadelijke stoffen binnenkrijgt. Deze producten zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van G4S, waar je zeker weet dat de producten niet alleen eenvoudig te verkrijgen zijn, maar ook dat ze hun werk goed doen.

Verschillende producten

Er zijn verschillende situaties waarin je producten voor je ademhaling nodig hebt, en voor ieder van dit soort situaties biedt G4S de benodigde spullen. Van ademluchttoestellen tot gasmaskers en van vluchtsets tot ademluchtcilinders. Daarnaast biedt G4S ook accessoires die horen bij deze producten, zoals een opbergbus, combinatiecilinder en transparante voorplakruitjes voor de maskerbril. Ook binnen de categorieën zelf zijn er verschillende groepen. Zo heb je verschillende soorten maskers, die het gelaat volledig of voor de helft bedekken of waar een bajonet- of schroefaansluiting aan vastzit. Deze maskers zijn met verschillende filters te combineren, zodat je ze kan aanpassen aan het soort gevaarlijke stof waar je mee werkt.

G4S levert alleen producten die zich hebben bewezen en daarom verkoopt het in de webshop ook alleen vooruitstrevende merken. Bekende namen als MSA en Dräger kan je hier terugvinden. De verschillende ademhalingsproducten zijn verkrijgbaar in verschillende maten – waarvan sommige zelfs universeel zijn – en geschikt voor het werken in welke branche dan ook waar je met giftige stoffen in aanraking kan komen. Wat je ook nodig hebt, G4S heeft alle ademhaling producten tot beschikking voor jouw werkzaamheden.