Een hele leuke cursus bedrijfshulpverlening

cursus bedrijfshulpverlening

cursus bedrijfshulpverlening cursus bedrijfshulpverleningEen tijdje geleden wilde ik ongelofelijk graag een cursus bedrijfshulpverlening volgen. Daarom ben ik naar mijn leidinggevende gegaan om te vragen naar de mogelijkheden. Ik wist namelijk vrij zeker dat er over een tijdje iemand met deze certificering met pensioen zou gaan. Hij bevestigde dit en zij dat hij nog bezig was met het kiezen van een goede vervanger. Enkele weken later hoorde ik dat ik dit was geworden en daar was ik erg blij mee. Dit leek mij namelijk heel erg handig om te weten en het staat ook nog eens goed op jouw curriculum vitae. Nu verwacht ik niet dat ik hier de komende jaren weg zal gaan, maar toch is het leuk om te kunnen vermelden.

Een mogelijkheid

Mijn cursus bedrijfshulpverlening heb ik gewoon hier in de buurt kunnen volgen. Het was zelfs nog iets minder ver rijden dan mijn kantoor, dus die minuten slaap waren mooi meegenomen. Het was heel erg leuk en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Zo had ik zelf nooit nagedacht over de manier van communiceren, maar dat is dus wel heel erg belangrijk. Ook lijkt het mij heel erg leuk om mijn kennis uit te breiden met eerste hulp. Deze EHBO training zou ik ook gewoon hier kunnen volgen, dus dat is fijn. Dit ga ik binnenkort bij mijn baas aankaarten, maar voor nu ben ik allang blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen. Mocht jij meer willen weten hierover, dan moet jij zeker een kijkje nemen op de website van G4s.