Online leadgeneratie voor uw site

lead lead1Een tip die ik vandaag heb voor de ondernemers met een webshop is het gebruik maken van de online leadgeneratie, dit is namelijk een hele handige software die je helpt bij het zoeken van nieuwe potentiële klanten. Ik ben hier voor het eerst mee in aanraking gekomen nadat een van mijn goede vrienden bij mij was gekomen met een vraag, hij vroeg mij namelijk of ik hem kon helpen met het zoeken naar nieuwe klanten. Hij had een redelijk nieuwe onderneming en was dus ook niet erg ervaren, ik hielp hem graag en we gingen kijken naar het probleem. Hij bood zijn producten en diensten aan op een website en had dus alleen een webshop, hij krijg hier wel redelijk wat verkeer op alleen zeer weinig mensen die de site bezochten bestelden daadwerkelijk iets.

Dit kon niet zo doorgaan

Voor hem was het dus een groot probleem en daarom zijn we samen opzoek gegaan naar een oplossing, na een tijdje zoeken op het internet kwamen we bij de online leadgeneratie software. Dit is een programma wat de ip adressen onthoud van de bezoekers van de website en zo konden we zien wie er geïnteresseerd zouden zijn in het product en kregen we hun contactgegevens. Nu kon hij zich dus richten op deze groep bezoekers van de website in plaats van de grotere helft bezoekers die niet geïnteresseerd is in de producten maar gewoon kwam kijken op de website.