LED TL buis gekocht voor op zolder

philips-tl5-high-efficiency_tl5he8-20Afgelopen week had ik een nieuwe LED TL buis gekocht voor op zolder. Ongeveer drie jaar gelden had ik er ook al een gehaald bij dit bedrijf. Ook dit keer wilde ik er weer een hebben. Ik heb toen contact opgenomen met dit bedrijf en ik weer zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Ze gaven professioneel advies en dat had ik ook wel nodig. De vorige die ik had gaf wat teveel licht en dit keer wilde ik een wat rustigere lamp.  Ze zeiden dat ik dan voor de g13 moest kiezen en dat heb ik toen ook gedaan. Ik had hem online besteld en ook betaald. Het stond allemaal heel goed uitgelegd en zeer betrouwbaar. Ik hecht daar veel waarde aan, dus top! 

Alweer leveren ze uitstekende service. philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20

Dit bedrijf kwam binnen twee dagen al de LED TL buis bezorgen. Wat betreft de prijs was het erg voordelig en als je het ging vergelijken met andere bedrijven al helemaal. Ik ben dit bedrijf erg dankbaar en jullie verdienen een groot compliment. De lamp werkt goed en is niet meer zo vel als eerst. Het geeft ook een rustig gevoel aan je ogen en dat had je bij de andere niet. Voor goede lampen is het zeker een aanrader om ze te kopen bij dit bedrijf.

philips-tl-d-super-80-(master)_tld8-20