Koop een auto bij Financial Lease; speciaal voor ZZP

Tip: Financial lease ZZP! Heeft u snel een auto nodig voor uw eigen bedrijf, maar heeft u nog niet genoeg geld bij elkaar om deze aan te schaffen? Zoek niet verder maar blijf op onze site om een goede en mooie personen- of bedrijfsauto uit te kiezen waarmee u uw klanten kunt bezoeken. Wij schieten het bedrag voor en u betaalt een vast bedrag per maand als aflossing. Toch is de auto vanaf de eerste dag al uw eigendom! Het contract is helder en transparant; het maandbedrag verandert niet gedurende de aflossingstermijn.

financial_lease_zzp_logo

Occasions en nieuwe auto’s

Kies uit een van de vele occasions en nieuwe auto’s op onze site. De occasions zijn redelijk jonge auto’s, zodat u na afbetaling nog jaren prettig rijdt. Wanneer u klikt op een auto naar keuze, kunt u direct zien wat het maandbedrag zal zijn wat u kwijt bent. U kunt zelf bepalen wat de betaaltermijn wordt, variërend van 12 maanden tot maximaal 60 maanden. Heeft u ergens anders een auto gezien? Ook dan financieren wij die graag.

financiallease_calculator

Voordelen

De grote voordelen van de financieringsconstructie die wij aanbieden zijn:
– U wordt direct eigenaar wordt van de auto. Daardoor komt u in aanmerking voor belastingvoordelen.
– U hoeft bij ons geen jaarcijfers te overleggen, zoals bij andere leasemaatschappijen het geval is. De startende ondernemer is dus ook van harte welkom bij ons!
– Bij ons zit u niet vast aan een dure autoverzekering of garage; dat heeft u geheel zelf in de hand. Wij regelen puur het financiële gedeelte voor u, zelf kunt u de voordeligste verzekering en garage regelen.