Zoekt u een boekhouder in Den Haag die met u mee kan kijken?

Een poosje geleden ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Ik was altijd hobbymatig bezig met het maken van stempels en natuurlijke zeepjes. Omdat mijn klantenkring steeds meer ging uitbreiden werd het me aangeraden om mezelf te registreren bij de kamer van koophandel. Op deze manier was het voor mij eenvoudiger om te investeren in zaken waar ik geen belasting over hoef te betalen. Daarnaast kon ik ook gemakkelijker de schaal waarop ik produceer vergroten en dit alles fiscaal legaal te doen. Omdat ik nog nooit eerder zelfstandig ondernemer ben geweest kwam er voor mij toen veel bij kijken. Mijn vader heeft mij in het begin geholpen met het ordenen van mijn administratie, maar naar verloop van tijd heeft hij me aangeraden om een boekhouder in Den Haag op te zoeken. Ik woon in Den Haag en daarom tipte mijn vader op een boekhouder in Den Haag. Dit heeft als voordeel dat het gemakkelijk is om snel te kunnen schakelen met deze boekhouder in Den Haag. Via mijn sociale netwerk ben ik gaan informeren of er bekenden van mij zijn die een goede boekhouder in Den Haag kennen. Echter heb ik niet veel vrienden of kennissen die ondernemer zijn, dus kon ik mijn antwoord hier niet vandaan halen. Ik ben toen op het internet gaan zoeken naar een boekhouder in Den Haag. Ik zag dat er veel resultaten waren en dit vond ik jammer. Het was namelijk gemakkelijker geweest om een boekhouder in Den Haag te vinden wanneer er niet zoveel waren. Ik heb diverse websites bezocht en heb de keuze uiteindelijk laten vallen op de website die mij het meest duidelijk was. Ik heb er voor gekozen om een boekhouder in Den Haag te kiezen op basis van dit criterium, omdat ik zelf niet erg handig ben met cijfers. Ik vind het daarom belangrijk dat dingen mij helder kunnen worden uitgelegd in taal die ik begrijp. Ik ben uiteindelijk op de website booky.nl uitgekomen, omdat ik op deze website het gevoel had dat het duidelijk was.

Een boekhouder in Den Haag die doet wat hij moet doen

Op de website kreeg ik sterk het gevoel dat deze boekhouder in Den Haag precies doet wat hij moet doen, en mij (deels) kan ontzorgen in de administratie die ik als zelfstandige heb uit te voeren. Dit gaf mij een goed gevoel omdat administratie niet bepaald een klus is waar ik vrolijk van word. Via de website booky.nl heb ik contact gezocht met het bedrijf om te vragen of deze boekhouder in Den Haag een kennismakingsgesprek met me kon voeren. Ik werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan en heb toen binnen een week een kennismakingsgesprek kunnen voeren. Ik heb dit gesprek als erg prettig ervaren. Nu heb ik al een aantal jaar veel profijt van deze boekhouder in Den Haag en kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben!

Bent u ook op zoek naar een goede boekhouder?

Wanneer u op zoek bent naar een goede boekhouder in Den Haag, gaat u dan eens:

  • Naar booky.nl
  • Op deze website onderzoeken of dit een boekhouder is die bij uw wensen aansluit
  • Een mail sturen om te vragen naar een kennismakingsgesprek

Ik hoop dat u net zo goed als mij geholpen zult zijn!

Lees meer…