Zeer leuk personeelsuitje in Amsterdam

Vorige week hebben wij een zeer leuk personeelsuitje Amsterdam gehad. Vaak is het zo bij zo een uitstapje van het werk dat er meestal een feestavond wordt georganiseerd. Dat was bij ons werk ook zo, maar naarmate de jaren verstreken gingen steeds minder mensen hierheen. Je kon duidelijk merken dat ze het onderhand wel gezien hadden. Daarom was onze baas op zoek gegaan naar een andere manier om erop uit te gaan met de medewerkers. Deze manier heeft hij gevonden in de vorm van Balfolk danslessen. Wederom hoorde je op de werkvloer negatieve reacties, maar aan de andere kant ook zeer positieve.  personeelsuitje Amsterdam

Geweldig feest

Ondanks het feit dat veel mensen het geen leuk idee vonden om te leren dansen tijdens een personeelsuitje Amsterdam, was de opkomst bijzonder groot. Iedereen was toch wel nieuwsgierig naar deze manier van uitgaan en was toch gekomen. 

Nog nooit heb ik mij zo vermaakt als deze avond. Door de bepaalde manier van dansen ( Balfolk), heb ik zelfs met de directeur een dansje gewaagd. Op deze manier wordt de hiërarchie een keer doorbroken en is iedereen gelijk.

Wil jij ook als team een keer deze ervaring meemaken, maak dan een afspraak en wie weet sta jij eerdaags ook te swingen op de dansvloer.