Zakelijke elektriciteitstarieven vergelijken

Elektra vergelijken zakelijk is voor je onderneming met name interessant omdat je op eenvoudige wijze een behoorlijke kostenbesparing kunt realiseren. De veranderende energiemarkt heeft tegenwoordig tal van aanbieders en nog meer contract mogelijkheden. Gazprom Energy is een zakelijke energieleverancier met betaalbare prijzen en aantrekkelijke contractvoorwaarden.

 

Elektra vergelijken zakelijk

Betaal je maandelijks een ‘te’ hoge elektriciteitsrekening en wil je graag weten wat je op maand- en jaarbasis kunt besparen? Gazprom Energy helpt je graag met het vergelijken van zakelijke energietarieven en het overstappen naar een andere leverancier. Je kunt rekenen op een energieovereenkomst zonder verrassingen, waarbij je van tevoren zekerheid hebt over de maandelijkse kosten die voor een vast bedrag worden geleverd. Onverwachte prijsstijgingen zijn bij Gazprom Energy niet van toepassing.

 

Waar let je op bij het afsluiten van een energiecontract?

Uiteraard hou je bij het elektra vergelijken zakelijk rekening met een aantal punten die in de loop van de overeenkomst van belang kunnen zijn:

 

  • Duur van het contract. De loopduur van een overeenkomst is van invloed op het maandelijkse termijnbedrag dat je betaald. Het is één van de belangrijkste punten, die zeker de nodige aandacht verdient.
  • Voorwaarden en kleine letters. Verdiep jezelf in de voorwaarden van de verschillende leveranciers waarmee je eventuele vervelende verrassingen kunt voorkomen.
  • Prijs. Hier gaat het allemaal om, de prijs die je maandelijks ‘kwijt’ bent aan energiekosten.
  • Hoe ziet het contract er uit? Kies je voor een vaste prijs of eentje die schommelt. Het is belangrijk om daar goed over na te denken en je te laten adviseren wat het beste bij je bedrijfsomstandigheden past.
  • Afrekening op basis van werkelijk verbruik. Energieverbruik varieert in de zomer- en wintermaanden. Je kunt tegenwoordig kiezen voor energiekosten die op het maandelijkse verbruik zijn gebaseerd. Hierdoor betaal je in de winter meer dan in de zomer. Je kunt er echter ook voor kiezen om een vast maandbedrag te betalen. Neem deze mogelijkheden mee in de vergelijking die je maakt.
  • Heb je een onderneming die veel energie verbruikt in de zogenaamde daluren? Dan kan het interessant zijn om een energiecontract voor piek- en daluren af te sluiten. In de daluren liggen de tarieven veelal lager en ook dit kan op jaarbasis een behoorlijk bedrag uitsparen.