Wilt u ook graag een penetratietest laten doen?

Als je eenmaal gehackt bent dan ben je daarna nog een stuk voorzichtiger met alle data die je hebt. Als u net als ons in uw bedrijf ook belangrijke en gevoelige informatie opslaat is het slim om een penetratietest te laten uitvoeren door een bedrijf dat er verstand van heeft. Een penetratietest is een test waarbij u legale hackers uw systemen laat onderzoeken. Ze proberen op alle mogelijke manieren toegang te krijgen tot uw beveiligde gegevens, binnen de afgesproken kaders. De penetratietest laat zo de zwakke plekken en risico’s in uw applicaties, netwerken en systemen zien. Om zo, na de penetratietest, een helder inzicht te krijgen in de risico’s en kwetsbaarheden in de IT-omgeving van uw bedrijf. De penetratietest is hier dus een goed tool voor en compleet betrouwbaar. De site onvio.nl voert o.a. deze penetratietest uit. Na de penetratietest kunnen er maatregelen genomen worden om de risico’s te beperken en de beveiliging naar een hoger niveau te kunnen tillen. Deze penetratietest is wat mij betreft dan ook onmisbaar, zeker nadat we zo zwaar zijn gehackt een tijdje terug. Dat is een hele schrik geweest voor het bedrijf maar gelukkig zijn we er weer goed bovenop gekomen. Maar we hebben hierna wel gelijk die penetratietest uit laten voeren en daar zijn we heel erg blij mee. U kunt de penetratietest dus laten doen door dit bedrijf en via de site vrijblijvend contact met ze opnemen. De penetratietest wordt uitgevoerd op het bedrijfsnetwerk, de applicaties en de mobiele apps en API’s. De penetratietest komt in verschillende vormen; de black, de white en de grey box test. Gelukkig weten zij wat dat allemaal betekent, maar als u deze test dus ook nodig heeft kunt u zich compleet door hen laten voorlichten en zo weet u wat er nodig is in uw bedrijf en hoe u uw gegevens optimaal kunt gaan beveiligen zodat hackers heel weinig kans maken om er nog in te kunnen komen. Dat is gewoon nodig want u wilt niet dat u hetzelfde overkomt of nogmaals overkomt als wat wij hebben meegemaakt. Dat is niet normaal, we zijn blij dat we dit hebben gedaan.

Ook een penetratietest laten doen?

Dan moet u dit zeker bij dit bedrijf zijn, kijk eens op de site en lees er meer over. Het is heel belangrijk dat u waardevolle informatie beschermd wordt en niet gehacked wordt zoals dat bij ons en zoveel andere bedrijven ook is gebeurd. Dat is gewoon belangrijk want die informatie moet beschermd worden. En dit bedrijf heeft dit probleem voor ons opgelost en we voelen ons er veel beter over.

Interesse in een penetratietest?

Kom dan eens kijken naar deze site want:

  • Ze kunnen uw waardevolle informatie beschermen tegen hackers
  • Ze weten waar ze het over hebben
  • Het is een belangrijke test om gedaan te hebben

Bescherm uzelf tegen hackers zodat er geen waardevolle informatie gestolen kan worden vanuit uw bedrijf! Het is heel belangrijk en het geeft een goed gevoel als u het gedaan heeft. Geloof me maar, echt!