Weet u hoe u een beoordelingsgesprek voert?

Ik kan echt wel zeggen dat ik mijn leven op dit moment goed voor elkaar heb. Ik ben namelijk getrouwd met een ontzettend leuke en lieve man en wij hebben afgelopen jaar samen een erg plezierig huis kunnen kopen. Ook is onze liefde compleet met de komst van onze prachtige dochter Elsje. Ik werk ook al een aantal jaar bij een erg leuk bedrijf in de mode industrie. Vooral mijn collega’s maken dat ik erg veel plezier en voldoening haal uit mijn werk. Ik ben werkzaam op de afdeling HR en ik vind dit een erg uitdagende functie. Ik ben samen met een collega bezig met een project om de HRM software te vernieuwen. Wij hebben nu met veel medewerkers al een beoordelingsgesprek gehad en wij zijn eigenlijk opzoek naar een systeem dat een dergelijk beoordelingsgesprek makkelijk kan opslaan in een digitaal dossier. Ik ben op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden voor een dergelijk systeem en zo ben ik al snel terecht gekomen op de site van ddgc.nl.

Binnenkort kunnen wij een beoordelingsgesprek eenvoudig in het systeem zetten

Ik ben heel erg blij dat ik via het internet terecht ben gekomen op deze site. Ik heb namelijk contact opgenomen met een van de medewerkers van deze site en samen met deze vrouw heb ik de mogelijkheden voor ons bedrijf eens door gesproken. Ons bedrijf krijgt nu software waardoor een beoordelingsgesprek binnenkort eenvoudig in een systeem kan worden gezet. Dit is een enorme vooruitgang voor het bedrijf en ik weet wel zeker dat dit erg handig en fijn zal zijn.

Zeker een aanrader voor elke HRM afdeling

Als u nou ook graag elk beoordelingsgesprek in een systeem wilt zetten dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te nemen op deze site
  • de informatie op deze site eens door te lezen
  • contact op te nemen als u vragen heeft