Weet jij wat Reverse Charging VAT inhoudt?

Wat weet jij te kunnen vertellen over Reverse Charging VAT? Op dit moment zijn wij namelijk erg druk bezig om het werk goed en wel te vervoeren naar Nederland. Enige nadeel hiervan is dat ik er niet op zit te wachten om de belasting meteen te moeten betalen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar meerdere mogelijkheden om het alsnog te kunnen vervoeren. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Vatrepinfo. Dit bedrijf kan mij wellicht erg goed van dienst zijn!

download (1)

Hulp ingeschakeld

Omdat ik de invoer kosten niet kon voldoen. Heb ik ervoor gekozen om dit op een andere manier op te lossen. Hierdoor ben ik met de bovenstaande bedrijf in contact gekomen. Om alles zo goed mogelijk te weten te komen hoopte ik van het bekende probleem af te komen. Uiteindelijk kwam artikel 23 ter sprake. Met dit artikel kan je namelijk de producten alsnog invoeren en tevens de garantie krijgen dat het goed wordt vervoerd.download

Aangezien dit een perfecte oplossing was voor mij, heb ik ervoor gekozen om hier akkoord voor te geven. De formulieren werden door Vatrepinfo ingevuld zodat ik hier niet meer naar om hoef te kijken. Vervolgens mochten mijn producten het land is waardoor het verkocht kon worden aan andere bedrijven. Geschikte Reverse Charging VAT voor ieder product om in te voeren!