Waar kunt u een ruime opslagruimte in Zeist vinden?

Ik had nooit verwacht dat zoiets bij ons zou gebeuren, dit soort dingen gebeuren toch alleen bij anderen of in de film? Nou, nee dus, het is ook bij ons gebeurd; ons huis is in brand gevlogen en een groot deel van onze spullen is verloren gegaan. Hartstikke verdrietig allemaal natuurlijk, maar we moesten doorgaan en onze spullen dus ergens gaan opslaan. We zochten naar een opslagruimte in Zeist en kwamen terecht bij easybox.nl. De site begint op de homepage met de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Nederland. Ze geven aan dat uw spullen altijd droog staan, verwarmd en veilig. Een opslagruimte in Zeist heeft ook 24 uur per dag en 7 dagen per week camerabewaking. De opslagruimte in Zeist heeft ruime openingstijden. De prijs hangt af van de grootte van de ruimte, de vraag en aanbod, de looptijd van de overeenkomst en de ligging van de ruimte in het gebouw. Sommigen zijn namelijk makkelijk met de auto bereikbaar maar anderen iets minder. Er zijn verschillende opslagruimtes in Zeist mogelijk om te huren, van maat XXS tot en met maat XXL. De grootste is 18m2 groot en kan ongeveer 465 verhuisdozen opslaan. Wij hebben gekozen voor maat L, die leek groot genoeg voor ons. Maar nadat we al onze spullen hadden overgebracht naar de opslagruimte in Zeist bleek deze box toch niet groot genoeg te zijn. Gelukkig konden we makkelijk overschakelen naar een grotere maat en konden we makkelijk alles overbrengen naar deze box. De medewerkers zijn erg behulpzaam, naar wat ik kon zien worden de boxen goed beveiligd dus hebben we onze spullen met een gerust hart achterlaten. De boxen zijn beschikbaar voor elk budget, ze hebben een flexibele huurtermijn, u heeft 7 dagen per week toegang tot de box en u kunt een vrijblijvende rondleiding krijgen. Dit hebben wij ook gedaan en gaf ons een goed idee over de boxen en hun bereikbaarheid en grootte. Op de site zijn ook veel tips en adviezen te vinden, bijvoorbeeld als u voor een bepaalde periode in het buitenland zult verblijven.

Een opslagruimte in Zeist, genoeg ruimte te vinden!

Heel fijn zo een opslagruimte, we konden in alle rust onze nieuwe woning betreden en inrichten en rustig onze spullen weer verhuizen uit de opslagruimte. De mensen van de klantenservice hebben ons telkens goed te woord gestaan en wij zijn echt uit de brand geholpen, deze keer helaas letterlijk. Blij dat we deze website hebben gevonden.

Ook benieuwd naar een opslagruime voor uzelf?

Dan is het een goed idee om naar deze site te gaan, want

  • U heeft de keuze uit verschillende boxen en afmetingen.
  • U kunt ruilen van box als de gekozen box niet van de juiste afmeting blijkt te zijn.
  • De website u snel een gepaste offerte stuurt.

Genoeg redenen om een keer een kijkje te gaan nemen, om wat voor reden u een box nodig heeft maakt niet uit, er is voldoende keuze. De boxen zijn schoon en droog, en er is genoeg ruimte voor uw spullen. Uw spullen zijn daar veilig want ze zijn voorzien van camera’s.