Voordelig tassen bedrukken bij Maxtassen.nl

3214_a4-papieren-tassen-bedruktMijn dochtertje is een grote fan van allemaal bandjes zoals One Direction en Justin Bieber. Daarom vind ik het een erg leuk idee om verschillende tasjes te laten drukken met haar idolen erop en andere leuke dingetjes. Dit kost bijna niks en ze gebruikt vaak tassen. Het is een leuk cadeautje om zo te geven, het kost bijna niks maar het wordt erg gewaardeerd. Voor mijn man is het ook een leuk idee, voor de boodschappen heeft hij namelijk altijd boodschappen tassen nodig en die kosten al bijna meer dan de tassen. Dus laat ik mijn tassen bedrukken bij Maxtassen.nl

De bestelling

maxilia-logoIk had besloten om een aantal te bestellen in de avond met verschillende figuren en teksten, voor mijn dochter en man. Voor mijn dochter heb ik verschillende figuren erop gedaan die bij haar passen en haar favoriete zangers en zangeressen. Ze neemt overal wel een tasje mee naar toe. Voor mijn man heb ik wat grappige dingen erop laten zetten die een beetje beschamend zijn voor hem, dit vond hij ook erg grappig. Ik raad het iedereen aan om eens een kijkje te nemen en laat je tassen bedrukken bij Maxtassen.nl. Het is voor verschillende redenen handig, vooral voor mensen met een eigen onderneming.