Vliegende start voor je bedrijf met een Google Adwords Specialist

Een website zorgt ervoor dat uw bedrijf ook online vindbaar is. Om uw website voor online zoekmachines zichtbaar te maken, moeten er zoekwoorden in uw tekst verwerkt zijn. SEO, Search Engine Optimization, zorgt ervoor dat een website beter vindbaar is. Vooral wanneer uw bedrijfswebsite net online staat, zal deze niet snel gevonden worden. U kunt ervoor kiezen om een SEO specialist in te huren. Dit kost echter tijd en in deze tijd verliest u mogelijk een hoop potentiële klanten. Google Adwords biedt u een handige oplossing.

 

Uw advertentie altijd bovenaan de zoekresultaten

Google Adwords is een betaalde dienst die ervoor zorgt dat uw website of advertentie bovenaan de zoekresultaten komt te staan. U maakt een korte advertentie en geeft aan naar welke website doorgelinkt moet worden. De rest van het werk laat u over aan de Google Adwords Expert. Google heeft namelijk allerlei specialisten in dienst die de zoekmachine draaiende houden. Zo betaald u pas iets wanneer de advertentie in Google u nieuwe websitebezoekers oplevert.

 

Kosten afhankelijk van zoekwoorden

De kosten voor het doorlinken zijn afhankelijk van het zoekwoord. Als bedrijf kunt u ook kortingen voor uzelf genereren. Krijgt uw website een goede beoordeling van een Google? Dan betaalt u minder. Google wilt immers relevante zoekresultaten genereren. Ook hierdoor kan een Google AdWords professional zichzelf terug verdienen.

 

Zowel voor kleine als grote bedrijven

De meeste mensen denken dat adverteren via AdWords vooral voor grotere bedrijven interessant is. Niets is minder waar, het kan zowel voor grote als kleine bedrijven goed werken. Je kunt namelijk ook gewoon een klein budget instellen. Als je maar een goede ROI behaald. Wel is het zo dat je soms budget nodig hebt om te experimenteren, je weet niet vanaf dag één wat goed en minder goed werk, dit experimenteren kan je een hoop geld kosten. De kosten kunnen namelijk snel oplopen. Kleinere of net-startende bedrijven kunnen beter van deze dienst gebruik maken, terwijl een specialist hun website optimaliseert.

7