Training soft skills: werken aan persoonlijke groei

training soft skills

Een training soft skills is anno 2016 haast niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven! In steeds meer sectoren spelen deze vaardigheden een steeds groter wordende rol. Vanwege privatisering en/of concurrentie bijvoorbeeld. Met competentiegericht leren ontwikkel je vaardigheden die bijdragen aan een persoonlijke groei, waardoor je onder andere beter leert communiceren. Dat is dus niet alleen handig in het bedrijfsleven, maar ook in de thuissituatie kan het handig zijn. Ontwikkel jezelf samen met Carole Beelen en wordt een beter mens!

presentatie technieken

Waaruit bestaat de cursus?

Centraal in de training van deze vaardigheden staat het communicatieve aspect. Je leert jezelf helder en duidelijk uit te drukken, goed en fijn over te komen en je schaaft bijvoorbeeld ook je presentatieskills bij. Maar ook leer je om goed te luisteren naar wat anderen te vertellen hebben. Tijdens een cursus leer je echter ook jezelf kennen en op jezelf te reflecteren.

communicatieve vaardigheden

Waarom deze vaardigheden belangrijk zijn

Het ontwikkelen van je soft skills levert je in eerste instantie een betere positie op in de arbeidsmarkt. Wees dus vooral niet bang om aan te tonen dat je je hier ervaring mee hebt! Daarnaast kun je er beter door samenwerken én ben je getraind om ook zelfstandig goed werd af te kunnen leveren. Je ontwikkelt een positieve en toch kritische houding ten opzichte van je werkomgeving en ook leer je goed te coachen en werk je aan je leiderschap. Kortom, met een training in deze skills word je de ideale kandidaat. En heb je al een baan? Dan wordt je natuurlijk een betere werknemer. Ervaar het zelf en ontdek wat een training jou te bieden heeft!