Tip: heftruckcertificaat halen!

heftruckcertificaat halen

heftruckcertificaat halenDe laatste tijd heb ik weer veel nieuwe klanten binnengehaald en dat is natuurlijk super. Ik heb een nieuw persoon voor de sales aangenomen en dat is een goede keuze geweest. De klanten die hij binnenhaalt zijn allemaal erg verschillend. Pas geleden heeft hij bijvoorbeeld een groothandel als klant binnengehaald. Ik heb zelf een tijdje met de eigenaar van dit bedrijf gesproken en deze vertelde me dat een heftruckcertificaat halen tegenwoordig erg makkelijk is. Hij was namelijk opzoek naar een aantal nieuwe medewerkers, dit omdat zijn bedrijf erg hard aan het groeien is.

heftruckcertificaatTijdens het eerste gesprek met deze klant vertelde hij erg veel over hetgeen dat hij doet. Dit vond ik erg interessant omdat ik normaal niet zulke grote klanten heb. Hij was al een tijdje opzoek naar nieuwe medewerkers en dit kwam voor een goede vriend van mij erg goed uit. Hij was al een tijdje opzoek naar een baan, daarom vertelde ik hem over deze job. Dit leek hem wel wat, hij moest alleen wel zijn heftruckcertificaat halen. Omdat hij hier niet veel geld voor wilde uitgeven wilde hij er zeker van zijn dat hij in een keer zou slagen, daarom zocht hij op het internet naar de beste aanbieder. Na veel recensies gelezen te hebben kwam hij uit op de website van rijschool Wesseldijk, dit bedrijf heeft een goede reputatie.

halenHij heeft nu eindelijk weer een baan!

Dankzij rijschool Wesseldijk heeft hij zijn certificaat in een keer gehaald, hij heeft nu dus een baan. Dit is natuurlijk super en ik vind het eigenlijk ook wel erg leuk dat ik hem deze tip gegeven heb en dat ik hem dus zo goed geholpen heb.