SharePoint-banner-smallMet Sharepoint leren werken? Volg een Sharepoint training

Sharepoint is een handig programma van Microsoft, dat helaas nog niet door vele gebruikers wordt gebruikt. Dit komt omdat vele niet weten hoe het programma gebruikt dient te worden en het programma daarom maar links laten liggen. Omdat het programma veel voordelen met zich meebrengt en zeker kan bijdragen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen, wordt aangeraden om een Sharepoint training te volgen of te geven aan je medewerkers. Meer over het programma Sharepoint en wat een training voor het programma inhoudt, lees je op deze pagina.

byod-banner-small
Wat is Sharepoint?

Sharepoint is een digitale omgeving waar mensen, processen en gegevens samen worden gebracht. Zo kan Sharepoint gebruikt worden om intranet websites, extranet websites en zelfs standaard websites te maken, om de bedrijfsprocessen van jouw bedrijf op een simpele manier te optimaliseren. Sharepoint is een programma van Microsoft, waardoor dit programma erg goed gebruikt kan worden in combinatie met andere programma’s van Microsoft Office. Zo kun je een projectgebonden mailbox aanmaken in Sharepoint, een centrale agenda opstellen en zelfs documenten bewerken en opslaan in een archief met meerdere mensen.

HNW-banner-papierloos-small
Wat houdt een training voor Sharepoint in?

Als je een training voor het programma Sharepoint volgt, leer je alles over de diverse mogelijkheden van dit programma en hoe je deze mogelijkheden kunt gebruiken binnen jouw eigen bedrijf. Zo leer je niet alleen hoe het programma werkt en wat het programma kan, maar ook wat het programma voor jouw bedrijf en jouw medewerkers kan betekenen.