basis-banner

Goedkoop-DuurkoopAls werkgever moet je alles goed op de rit hebben. Daar hoort ook de veiligheid van je werknemers bij. Aangezien de arbodienst altijd kan langskomen is het van belang dat je de veiligheid uitermate serieus neemt. Hier zijn meerdere bedrijven voor die jou kunnen helpen. Zo had ik de hulp ingeschakeld van rie. Het bedrijf maakt eerst een offerte en vervolgens komen ze je hele pand checken. Tijdens de check geven ze advies wat je aan moet aanpassen, zodat de arbo je geen boete kan geven. Het fijne is dat rie een laag uurtarief heeft. Je bent daarom ook veel voordeliger uit dan bij andere bedrijven.

Op de website kan ze een mail sturen door middel van een contactformulier of telefonisch. Zij geven jou dan direct advies/informatie, om zo niet tegen tegenvallers aan te lopen. Het fijne is dat ze beschikken over een goed functionerende website, zodat je alles eenvoudig kan vinden. Daarnaast hebben ze ook hele goede recensies. Zo stond er dat ze goed werk leveren en ook nog eens super voordelig zijn.

Echt een aanrader. basis-banner

Het bedrijf komt binnen een paar dagen al bij jou langs om je bedrijfspand te inspecteren. Tijdens de inspectie zorgen zij ervoor dat jouw werknemers in een veilig pand werken. Zo zorgen hun voor veiligheidsplannen en overige zaken. Mocht jij ook graag jouw pand laten keuren, dan zou ik je adviseren om rie in te schakelen.