Promofit helpt bij het professioneel houden van werktelefoons 

Promofit

Er is vaak een grijs gebied bij werktelefoons die ook privé gebruikt worden. Als jouw bedrijf gevoelige informatie tot zijn beschikking heeft is het belangrijk dat er professioneel met de werktelefoon omgaan wordt. Denk hierbij aan een goede beveiliging maar bijvoorbeeld ook aan het niet downloaden van bepaalde apps die gevoelige informatie kunnen opslaan. Natuurlijk is een hoesje essentieel voor de levensduur van de telefoon. Promofit heeft een breed assortiment aan hoesjes die bedrukbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de telefoon goed te onderscheiden is van een privé telefoon. 

Efficiënt tijdens een file

Natuurlijk kan je niet met je telefoon in de hand bellen tijdens het rijden. Echt is het wel heel efficiënt om bellend te rijden. Gelukkig zijn er verschillende bedrijven die hier hulp voor aanbieden. Zij hebben namelijk verschillende artikelen waaronder oordopjes en koptelefoons waardoor je handsfree belt. Al deze artikelen zijn bedrukbaar waardoor het zowel aan de auto van de werknemer aangepast kan worden maar ook nog het logo van het bedrijf erop staat. Zo staat veiligheid voorop maar kan je werknemer ook nog efficiënt zijn tijdens een file. 

Promofit

Efficiëntie op kantoor

Efficiëntie en ergonomie gaan hand in hand. Op het moment dat je werknemers ergonomisch zitten, krijgen zij bijvoorbeeld geen last van hun rug. En zonder rugklachten voelen werknemers minder de noodzaak om rond te lopen. Hierdoor werken ze dus weer efficiënter. Maar in beweging blijven is wel goed voor je werknemer, denk daarom eens na over een sta op bureau en aan ergonomische muizen. Ook zorgt een ergonomische omgeving voor minder uitval. Zorg jij goed voor je werknemers, dan zorgen zij ook goed voor jou.