Opleiding Hoofd BHV Operationeel volgen bij G4S

Met BHV zorg je ervoor dat je werkomgeving zo veilig mogelijk blijft en dat er in geval van nood professioneel en efficiënt gehandeld wordt. Aan het hoofd van deze operaties staat het Hoofd BHV Operationeel, om ervoor te zorgen dat op de momenten dat BHV’ers in actie moeten treden dit goed georganiseerd en veilig gaat. Wil je jezelf omscholen tot degene die deze leiding op zich neemt? Dan kun je bij G4S een opleiding Hoofd BHV Operationeel volgen.

In drie dagen tijd wordt je met de opleiding Hoofd BHV Operationeel opgeleid tot een waardige leider van de BHV groep op jouw locatie. De opleiding is bedoeld voor mensen die nu of in de toekomst het hoofd van de groep BHV’ers wilt worden of dit tijdelijk zal zijn. Tijdens de opleiding Hoofd BHV Operationeel zal je veel op zowel het theoretische vlak leren als in de praktijk uitoefenen. Zo weet je zeker dat je door de opleiding Hoofd BHV Operationeel weet wat er van je verwacht wordt wanneer er calamiteiten ontstaan.

Inhoud opleiding Hoofd BHV

In de opleiding Hoofd BHV Operationeel leer je hoe je leiding geeft aan BHV’ers en hoe je een bedrijf advies geeft op het gebied van BHV. Deze adviezen weet jij ook zelf uit te voeren. Je leert hier ook hoe je plannen kan opstellen op het gebied van bedrijfshulpverlening en voor opleidingen en oefeningen van het team BHV’ers. Daarnaast ben jij onder andere het aanspreekpunt tijdens een ontruiming van het pand, voor zowel de interne communicatie als tijdens het woordvoeren met hulpdiensten.

Bij de opleiding Hoofd BHV Operationeel van G4S wordt er ook speciale aandacht gegeven aan bomdreigingen. Het krijgen van een bommelding is een spannend moment voor iedereen die het gebeurt. Het is daarom handig om als Hoofd BHV Operationeel te weten hoe je het hoofd koel moet houden en hoe je op een professionele manier deze melding verwerkt.