Op zoek naar een goed architectenbureau? Hier zit je goed!

Een architectenbureau nodig? In dit artikel weet je zeker dat je goed zit, want wij geven onze ervaring met dit architectenbureau. Je vraagt je wellicht af wat een dergelijk architectenbureau voor je kan doen. Je hebt namelijk zelf al de dromen in je hoofd zitten, maar je weet niet hoe je dat werkelijkheid kunt laten worden. Daarvoor heb je de hulp van een deskundige partij nodig. Maak kennis met atelier3, het architectenbureau dat ieders dromen waarmaakt!

Wat zijn de diensten en wat kan ik verwachten van dit architectenbureau?

Wij, mijn man en ik, wilden al langere tijd een mooi huis laten bouwen. We waren dan ook al langere tijd op zoek naar een partij die ons kon helpen, maar we waren steeds aangewezen op een lokale partij, waar we eerlijk gezegd niets van moesten hebben. Daarom kwamen we uit op atelier3, nadat we geweldige verhalen hadden gehoord van vrienden van ons. We namen contact op en meteen werd duidelijk: dit wordt het huis waar we jarenlang hard voor hebben gewerkt en nooit van durven hadden dromen. Dit bedrijf maakt echt dromen waar. Er zijn overigens diverse mogelijkheden, daarom nemen we de diensten met je door:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Interieurarchitectuur

Wij kozen voor nieuwbouw, aangezien ons gehele huis nog verbouwd moest worden, dus we begonnen vanaf nul. Het is de ultieme droom geweest om ons eigen huis te bouwen, maar alles zelf doen was niet mogelijk. Bovendien kwamen we er al snel achter dat dit bedrijf op alle mogelijke manieren helpt om het huis echt tot ons droomhuis te maken. We gaven het werk uit handen, laten we maar zeggen. Dit is een specialist in particuliere woningbouw. Daarom vertrouwden we ze. Bovendien hadden we al eerder werk van ze gezien en dat wekte onze interesse nog meer. Wij kozen voor een klassieke uitstraling, gecombineerd met moderne elementen. Goed om te weten: je kunt vrijwel overal uit kiezen. Als je een bepaalde uitgesproken stijl hebt, is dat uiteraard ook mogelijk. Er wordt bovendien altijd rekening gehouden met het interieur, al vanaf de eerste schets die ze maken. Daarnaast kun je nog kiezen voor de optie ‘verbouw’, je kunt van je huidige huis namelijk een droomhuis laten maken. Dan hoef je niet te verhuizen, want wie weet woon je wel fijn in het dorp of in de stad waar je nu woont. Voor ons was dat geen probleem, wij verhuisden met liefde naar een andere plek. En woon je al goed, maar wil je jouw interieur zien veranderen? Schakel atelier3 als architectenbureau in en binnen de kortste keren is jouw huis vanbinnen én vanbuiten een echt paleis. 

Een architectenbureau nodig? Lees hieronder verder!

Wat ons betreft kun je absoluut kiezen voor atelier3.nl en je dromen op het gebied van huizen zullen werkelijkheid worden. Kies voor dit architectenbureau via www.atelier3.nl en je kunt je dromen waarmaken. Heb je nog vragen over dit bedrijf of over onze ervaringen? Dan horen we graag van je, want wij helpen je uiteraard graag met het verwezenlijken van je dromen, net als wij hebben kunnen doen dankzij de hulp van dit bedrijf!