Meeting in de natuur: event organiseren bij de Apenheul in Apeldoorn

Meeting in de natuur: event organiseren bij de Apenheul in Apeldoorn
We brengen heel wat tijd door op kantoor en vaak in dezelfde ruimte. De inspiratie is hierdoor vaak ver te zoeken. Een meeting in de natuur is weer eens iets anders en kan daardoor veel effectiever zijn. In deze blogpost gaan we dieper in op de voordelen van zo’n bijeenkomst en tippen we je meteen waarom de Apenheul in Apeldoorn een perfecte locatie is voor een onvergetelijke bijeenkomst in het groen.

Andere omgeving voor meer creativiteit

Een bijeenkomst in een groene omgeving kan leiden tot meer creativiteit, een hogere betrokkenheid en daarmee nieuwe ideeën en inspiratie voor jouw business. Door even los te komen van de dagelijkse routine creëer je de ruimte om met een andere blik naar vraagstukken te kijken. De Apenheul biedt hiervoor de perfecte setting: want een event midden in een natuurpark met honderden apen, dat vergeet je niet zo snel.

Effectiever communiceren en teambuilding

Een meeting in de natuur verhoogt de effectiviteit van de communicatie. Door te wandelen of deel te nemen aan teambuildingactiviteiten, verdwijnen de ‘belemmeringen’ van traditionele vergaderingen. De ander bereiken, ideeën uitwisselen en een gezamenlijke visie opstellen worden zo stukken eenvoudiger. De natuur zorgt voor een informele, ongedwongen sfeer, waarin mensen zich vrijer voelen om zich uit te spreken en te luisteren naar elkaar.

De Apenheul: ideale locatie voor meetings in de natuur

En waarom de Apenheul dan zo’n goede locatie voor een bijeenkomst is? Verspreid over het park biedt het verschillende congres- en vergaderlocaties: van oude apenhuisjes tot gloednieuwe zalen. Afhankelijk van de grootte van de groep biedt het park ruimte aan 10-900 personen. Ook praktische faciliteiten, zoals catering, wifi en technische middelen zijn aanwezig, zodat jouw meeting vlekkeloos verloopt. Dat maakt dit natuurpark een uitstekende locatie voor een vergadering, workshop, seminar of training.

Kies voor een onvergetelijke meeting in de natuur

Een meeting bij de Apenheul in Apeldoorn is niet zomaar een meeting. Plan een grote of kleine bijeenkomst in het groene natuurpark en beleef er samen een onvergetelijke meeting tussen de apen! Een extra voordeel is dan ook: voor iedereen wordt het een dag om nooit te vergeten en er zal nog lang over de bijeenkomst worden nagepraat. Lees ook onze andere blogs over vergaderlocaties