Mag ik even voorstellen: Marjon Zwaving, boekhouder in Almere

De boekhouder Almere, Marjon Zwaving, heeft na jarenlang kennis en ervaring op te hebben gedaan in het bedrijfsleven, haar eigen kantoor begonnen. Deze boekhouder werkt vanuit haar eigen huis en is ook in de avonden en weekenden te bereiken. Ook in het weekend kan je Marjon bereiken wanneer je een vraag hebt en hoef je niet te wachten tot het weer maandag is. Marjon heeft jarenlang ervaring wat betreft administratie en boekhouding en weet zo precies waar en wanneer er eventueel knelpunten in de in en uitgaven kunnen komen. Omdat deze boekhouder een eenmanszaak is heb je altijd één contactpersoon waar je direct je vragen aan kan stellen.  boekhouder Almere

Goede service en snel antwoord

Sinds ik de hulp van de boekhouder, Marjon Zwaving, uit Almere heb ingeschakeld is mijn boekhouding heel overzichtelijk. Zonder haar hulp zag mijn boekhouding er niet uit zoals deze nu eruit ziet. Vaak was ik geneigd om mijn boekhouding pas achteraf bij te houden, maar daar ben ik snel vanaf gekomen. Vooral omdat ik nu ook in de gaten moet houden dat er kosten aan kunnen komen waar ik rekening mee moet houden. Gelukkig heeft Marjon dat allemaal onder controle en hoef ik mij daar geen zorgen meer om te maken.