Kunststof vloeren

Het fijne van kunststof vloeren

Of het nu gaat over particuliere woningen of bedrijfspanden: een goede vloer is onmisbaar in elk interieur. Vloeren dienen niet alleen voor een gepaste sfeer te zorgen, ze horen ook praktisch nut te hebben. Op dit punt is de ene vloer dan ook beter geschikt dan de andere vloer voor een bepaald interieur. Er zijn betonnen vloeren, houten vloeren en kunststof vloeren. Wat is er handig aan kunststof vloeren? In dit blog vertellen we u meer over het fijne van kunststof vloeren. Dé vloer voor hygiëne Kunststof vloeren zijn erg goed geschikt voor bedrijven en ruimtes waar hygiënische eisen van toepassing zijn en waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie, huisvesting en zorginstellingen. In veel verschillende ruimtes in bedrijfspanden binnen deze sectoren, kunnen hygiënische kunststof vloeren niet ontbreken.

Soorten kunststof vloeren

Er zijn verschillende kunststof vloeren verkrijgbaar. Eén hiervan is de kunststof vloer op basis van acrylaat. Dit zijn flexibele en slijtvaste vloeren die bestand zijn tegen veel soorten chemicaliën. Dit maakt deze soorten vloeren uitstekend geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, bad & kleedruimtes, scholen en kantoren.

Epoxy vloercoating

Naast een kunststof vloer, kunt u ook voor een epoxy vloercoating gaan. Dit is een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer die perfect is als duurzame afwerking voor een vloer in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, magazijnen, werkplaatsen en garages. Op een vloer met een epoxy vloercoating kan ook makkelijk een belijning worden aangebracht. Ook kunnen er eenvoudig pictogrammen, zoals pijlen of poppetjes, op worden aangebracht. Handig als informatie en/of bewegwijzering binnen uw bedrijfspand.

Meer weten?

Wilt u meer weten over vloeren en andere manieren om uw bedrijfspand op de juiste manier in te richten? Lees dan meer van onze blogs en laat u inspireren!