Is tijd alles wat je nodig hebt voor ervaring?

AGV 1

Als persoon kan het maanden duren totdat je een vaardigheid hebt beheerst, en hierdoor denken mensen vaak: Als ik dit voor maanden doe dan gaat het wel automatisch goed. Dit is helaas niet waar, lang met iets werken betekent niet dat je er een expert in wordt, en zeker wordt ervaring opbrengen moeilijker met automatische systemen zoals een AGV. Ervaring komt uit experimentatie, door het maken van fouten en je creativiteit los te laten gaan. Hoe je dit doet, is makkelijker dan je denkt. Ik nodig je uit om de volgende alinea’s te lezen, daar geef ik je alle soorten informatie over ervaring.

Tijd is geld, is dat waar?

Merk je opeens dat je een deadline hebt voor volgende week, of zelfs voor morgen? Je zou denken dat je met meer tijd, meer zou kunnen doen. Dit is volledig waar, maar niet het volledig antwoord op deadlines. Laten we bijvoorbeeld een agv systeem als voorbeeld nemen. Een automatisch systeem is niet zo snel als wij mensen, maar het is wel precies. Zou het nog beter zijn als de machine sneller is? Nee, want dan verliest de machine precisie. Dit is wat iedereen nodig heeft, meer precisie en snelheid. Dat is de enige manier om sneller geld te verdienen.

Maar je moet je niet stressen!

Zelfs als je precies werkt, is het nog steeds geen goed idee om van alles te doen met de tijd die je nu nog over hebt. Want vaak zorgt dit voor stress. Ik neem een persoonlijk voorbeeld, ik had een project samen met een paar anderen, en op het laatste moment had iemand iets aangepast. Alleen dat werkte niet! Dit zorgde voor veel stress, en ons project was uiteindelijk niet zo goed als we hadden gehoopt. Waarom gebeurde dit? De persoon die het project had aangepast had stress, hij wilde zo snel mogelijk het beste hebben waardoor hij zicht van het project verloor!