Ik laat mijn polo’s bedrukken door Max polo’s

maxpolo

 

Werkkleding is ideaal om de representativiteit van een bedrijf uit te stralen. Als ondernemer zijnde laat je graag de kleuren en het logo van jouw onderneming naar voren komen. Op deze manier is de herkenbaarheid door klanten goed geregeld.

 

 

Polo bedrukken is ideaal voor als je als bedrijf representatief dient te zijn op dat ene evenement. Dan kun je Max polo’s inschakelen. Zij bieden naast de hier getoonde polo’s nog meerdere varianten.

image (28)

 

Bekijk eens de website van Max polos.nl voor deze en nog meerdere afbeeldingen van polo’s die bedrukt zijn door deze aanbieder. Op hun website worden vele mogelijkheden getoond. Ze bieden namelijk verschillende soorten polo’s in zeer veel verschillende kleuren. Ze hebben dan ook gewerkt of werken nog steeds voor verschillende grote bedrijven zoals KLM en de bank ABN-AMRO.

Maxpolos_homepage3 (1)

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Max polos.nl is een onderdeel van een van de grootste aanbieders op het gebied van relatiegeschenken, Maxilia genaamd.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de goedkope polo’s vanaf de prijs van 4,08 euro? Ook heb je de mogelijkheid om snelle polo’s te bestellen die je al binnen 3 werkdagen geleverd krijgt. Je krijgt ze dus bedrukt geleverd. Snel, hé? Ook is het mogelijkheid om polo’s in een kleine oplage geleverd te krijgen. Dit is al mogelijk vanaf een oplage van 5 stuks. Je krijgt uiteraard bij iedere bestelling een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Je wordt ook voorzien van een gratis logo service. Je hebt, zoals ik hierboven al vermeldde, de mogelijkheid om zelf de korting te bepalen.