Goede cursus in zakelijk Spaans spreken en schrijven

logo_website_taaltrainingen

SpanjeEr zijn veel buitenlandse bedrijven die producten bij mijn bedrijf afnemen. De grootste afnemers komen toch wel uit Spanje en daarom vind ik het belangrijk dat mijn personeel zich verstaanbaar kan maken en de klanten kan begrijpen. Een groot deel van mijn personeel beheerst de Spaanse taal wel, maar een cursus zakelijk Spaans kan zeker geen kwaad.

Goede cursus

De cursussen leken mij een goede investering in mijn personeel. Op deze manier zou de kwaliteit van de communicatie met de Spaanse klanten hoger zijn. Er zouden minder fouten worden gemaakt door misverstanden of miscommunicatie.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Voor de cursussen heb ik het bedrijf Boot taaltrainingen benadert. Een bekende van mij had hele goede ervaringen bij Boot taaltrainingen. De verhalen die ik hoorde waren allemaal positief. Tijdens de eerst afspraak heb ik uitgelegd wat de bedoeling zou zijn. De mensen van het bedrijf kwamen heel erg professioneel over en dat vond ik heel fijn.

Het niveau van mijn personeel moest eerst bepaald worden, zodat er op deze manier een cursus zakelijk Spaans samengesteld kon worden. Hiervoor werden verschillende testen gedaan die het niveau konden meten. Een week later is mijn personeel de cursussen gaan volgen en ik kreeg al snel positieve reacties. Iedereen vond de cursus heel erg handig, omdat het personeel hierdoor zekerder werd.

De cursussen zijn een tijdje geleden afgerond en ik merk dat mijn personeel veel vlotter kan communiceren met de klanten. Van een aantal klanten heb ik ook begrepen dat zij het heel fijn vinden dat het personeel zo goed Spaans spreekt!