Geef je keuken een tweede leven dankzij keukens spuiten bij Eurobord

De uitstraling van een keuken is voor een groot deel afhankelijk van de kleur van de keukenkastjes. Een keuken bestaat immers voornamelijk uit keukenkastjes. Zelf de koelkast is soms netjes weggewerkt achter een keukenkastje. Ook de nodige inbouw apparatuur valt zo mooi samen met het geheel van de keuken. Als je dus kiest voor witte keukenkastjes, dan is de hele keuken in principe wit. Alleen op de plek waar je de oven plaatst en natuurlijk het keukenblad, daar zal je dan zwart aantreffen. Je kunt het voor het keukenblad echter ook voor wit kiezen. Dus het is wel degelijk mogelijk om bijna de hele keuken wit te kleuren. Je kunt ook kiezen voor zwart. Het voordeel daarvan is dat de keukenapparatuur zoals ovens en magnetrons vaak mooi strak weg te werken zijn, omdat deze in de regel ook zwart zijn. Ideaal dus voor een mooie strakke uitstraling. Als je niet langer tevreden bent over de uitstraling van je keuken of als je simpelweg een beetje verveeld bent geraakt met hoe de keuken eruit ziet, dan is het niet nodig om een hele nieuwe keuken te plaatsen. Omdat het toch vooral afhankelijk is van de kleur van de keukenkastjes, kun je net zo goed kiezen voor keukens spuiten. Zowel onder als boven heb je vaak een hele rits met keukenkastjes. Sommige moderne keukens hebben een volledige wand vol met kastjes of langwerpige uitschuifkasten die zijn afgewerkt met een mooie houten wand. Het is dan ook nergens voor nodig om dat er allemaal uit te slopen. Als de keuken nog voldoet qua apparatuur en keukenblad, dan is keukens spuiten immers meer dan voldoende. Het effect van keukens spuiten is wel dat het lijkt alsof je een heel nieuwe keuken hebt. Als je van zwart naar wit zou gaan of van wit naar zwart, dan heb je een verschil als tussen dag en nacht. Maar ook een oubollige stijl kun je gemakkelijk moderniseren via keukens spuiten bij Eurobord. Een kleur is tegenwoordig niet heel erg in de mode. Een gele keuken bijvoorbeeld, was in de jaren 90 misschien nog populair, maar tegenwoordig zie je veel meer wit, zwart of grijs. Je kunt een gele keuken dus gemakkelijk in een moderne kleur spuiten. Het verschil zal meteen enorm veel impact maken. Op de site van eurobord.nl kun je het verschil na keukens spuiten goed zien via de voor en na foto’s. Dus als je geen budget hebt om een volledig nieuwe keuken te plaatsen of als je daar het geld gewoonweg niet voor over hebt, dan is keukens spuiten bij Eurobord een uitstekend alternatief. Het spuiten van de keukenkastjes is immers aanzienlijk goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken en toch heb je het idee alsof er na het keukens spuiten een volledig nieuwe keuken is geplaatst. 

Keukens spuiten regel gemakkelijk via de website van eurobord.nl

Als je de keukens wilt spuiten, dan kun je dat gemakkelijk regelen via eurobord.nl. Via de site kun je ten eerste meer informatie lezen over het hele proces en je kunt er daarna ook direct een afspraak maken. 

Neem contact op met Eurobord

Mocht je na bezoeken van de site nog meer willen weten, dan kun je uiteraard ook contact opnemen met Eurobord en vragen stellen over zaken als:

  • De kosten van het spuitwerk
  • De duur van de klus
  • De mogelijkheden voor jouw specifieke keuken
  • Reparatieklussen