Gebruikte kluizen bij VDH Safes: Mijn ervaring

Ik wilde graag een kluis, maar wilde niet meteen de hoofdprijs betalen. Bij VDH Safes kan het. Ze hebben uitgebreide selectie aan tweedehands kluizen. Eigenlijk kan dit juist met kluizen meer dan prima. Kluizen zijn gemaakt om veel langer dan een leven mee te gaan, en het is dan ook eigenlijk onzin om steeds een nieuwe kluis te kopen.

Tweedehands kluizen

Ik had er nog nooit bij stilgestaan voor ik dit bedrijf belde. Ze wezen er mij tijdens mijn vraag op dat ze ook gebruikte kluizen hebben. Deze waren een stuk goedkoper en minstens zo goed als nieuwe kluizen. Het was wel even zoeken naar een tweedehands kluis die goed aansloot op mijn wensen. Ze vertelden nog dat ze ook op maat gemaakte kluizen verkopen, maar dit was me net iets te prijzig.

Goede service

Ze hielpen me erg goed met het vinden van de juiste kluis. Ik ben langs geweest om te kijken welke kluizen volgens de medewerkers voldeden aan mijn wensen. Het was toen aan mij om te kiezen welke ook past. Eigenlijk waren ze allemaal wel passend, alleen eentje net iets meer dan de anderen. Zo kwam ik goedkoop aan een kluis die minstens zo goed aansloot op mijn wensen als een nieuwe kluis.

Conclusie

Heb jij dus net als ik een nieuwe kluis nodig, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je hier het beste even kijken. Ze helpen je ook graag met het maken van de juiste keuze. In het ergste geval heb je een gratis bak koffie binnen.