Gebruikt u al een virtueel kantoor voor de kvk?

Ik wilde graag voor mijzelf aan de slag omdat ik het niet meer prettig vond om voor een baas te werken. Ik mocht mij echter niet op mijn huisadres inschrijven omdat ik sociale huur heb en dan mag je niet vanuit huis werken. Ik begreep dat, maar ik moest wel even kijken hoe ik dan een virtueel kantoor voor de kvk kon vinden. Ik ga namelijk bij klanten thuis langs en dan hoef je dus niet een kantoor te hebben. Ik moest echter wel een virtueel kantoor voor de kvk hebben omdat ik moest zorgen dat ik een adres had waarop mijn bedrijf gevestigd was. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om online een virtueel kantoor voor de kvk te vinden. Ik heb toen gezien dat er heel veel partijen zijn waarmee je in zee kunt gaan, maar deze zijn niet altijd even betrouwbaar. Ik heb daarom goed mijn best gedaan om iets goeds te vinden en zodoende kwam ik terecht op de site easystartoffice.com. Deze site sprak mij erg aan want hier kun je heel veel mogelijkheden vinden om je bedrijf goed op te bouwen.

Dit virtueel kantoor voor de kvk bevalt mij heel goed

Ik heb via de genoemde site een virtueel kantoor voor de kvk gevonden en ik moet u zeggen dat ik blij ben dat ik dit alles zo snel kon regelen. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier een virtueel kantoor voor de kvk neemt, je er zeker van kunt zijn dat je zaakjes goed geregeld zijn. Ik kan hier post ontvangen en wanneer het nodig is, is er zelfs een ruimte waarin ik kan werken of waar ik klanten kan ontvangen. Voor mij is dit dus echt een ideale oplossing.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar easystartoffice.com surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om uw bedrijf hier ook in te schrijven

Veel succes!