Euro manchetten & Compensatoren werkt met kwaliteit

Euro manchetten & Compensatoren

Sinds een half jaar zijn wij vaste klant bij Euro manchetten & Compensatoren. Dit bedrijf beschikt namelijk over geweldige kwaliteit en bovendien weten zij de producten erg snel te leveren. Vorige week wilde mijn werkgever de airsock gaan vervangen bij ons in het magazijn. Hij had mij de taak gegeven om een bedrijf te vinden die de juiste maat kan leveren. In de eerste instantie dacht ik dat je dit bij de lokale bouwmarkt wel kunt vinden. Uiteindelijk heb ik de computer er maar bij gepakt en ben ik online gaan zoeken.

Euro manchetten & Compensatoren

Samenwerking verloopt onwijs goed!

Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat je bij Euro manchetten & Compensatoren ook gewoon een airsock kan bestellen! Nadat ik de kosten had gelezen die zij hanteren voor een airsock was ik al verkocht. Nu moest ik het alleen nog aan mijn werkgever uit gaan leggen dat hij dit gewoonweg bij onze vaste leverancier kan bestellen. Net zoals ik reageerde mijn werkgever verbaasd dat dit gewoon bij hun te verkrijgen is.

Euro manchetten & Compensatoren

Snelle levering

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om eerst telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Ik wilde namelijk graag eerst weten hoe dat de levering van dit product is. Aan de andere kant van de lijn kreeg ik te horen dat zij het in diezelfde week kunnen leveren. Dat moment toen ik het te horen kreeg, heb ik ervoor gekozen om het direct te bestellen.