Meerdere koffie

WMF-koffiemachine, waarom moet je deze kiezen? Veel mensen kunnen een dag niet beter beginnen dan door het drinken van een heerlijk kopje koffie. Dat kan bijvoorbeeld door het drinken van een: dubbele espresso, latte macchiato of een andere smaak uit je eigen koffiemachine. Het bezitten van een volautomatische koffiemachine of espressomachine is dan een must. De tijd dat we met zijn allen Senseo dronken is voorbij. We gaan steeds meer verlangen naar het drinken van een kwalitatief goede kop koffie. Ook willen we de koffie aanpassen aan de smaak. In een goede koffiezaak kun je zelfs een kopje koffie krijgen waarop je eigenaar staat. Door thuis gebruik te maken van een volautomatisch koffiezetapparaat kun je koffie maken met verse koffiebonen. Deze koffiezet toestellen komen steeds meer op de markt in verschillende prijsklassen. Op deze manier worden deze machines voor alle mensen bereikbaar. Je zou kunnen kiezen voor een apparaat met veel opties of alleen voor het zetten van een goed kopje koffie. Er is voor iedere situatie wel een koffiemachine beschikbaar.

Koffiebonen

De horeca en WMF-koffiemachine

De horeca is verplicht om zijn klanten het beste kopje koffie te geven wat mogelijk is. Daarvoor kan een WMF- koffiemachine gebruikt worden. Deze koffie machine staat voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en precisie. WMF is een bekend merk. Het merk staat als een huis en bediend al meer dan 150 jaar de horeca van goede koffiemachines. Met een WMF- koffiemachine is het niet moeilijk om klanten in de horeca een goed kopje koffie te schenken.

Kantoor en bedrijven

Ook werknemers van een kantoor of bedrijven verlangen naar een goede kop koffie wanneer ze tijdens de pauze in de kantine komen. Er zijn verschillende WMF-koffiemachines.

Meerdere koffie

De WMF 1100S is een koffie machine die compact en gebruiksvriendelijk is. Met deze machine kun je de koffiedrinker tegemoetkomen in wat hij wenst. De machine biedt alle koffiespecialiteiten en gaat daarbij uit van verse bonen.

Zo zijn er voor alle situaties, zoals aantal werknemers, aantal smaken, snelheid en dergelijke, verschillende MWF-koffiezetmachines verkrijgbaar.