Een relatiegeschenk voor in de zomer

Zonnebril bedrukken

Het is nu december en dan worden er weer heel veel kerstpakketten en relatiegeschenken besteld en verstuurd door bedrijven. Zo heb ik zelf dit jaar ook weer een heleboel mooie en leuke geschenken mogen ontvangen. Maar nu we in december zoveel relatiegeschenken bestellen, ontvangen en versturen denken we helemaal niet na bij relatiegeschenken die bijvoorbeeld in de zomer worden besteld en gegeven aan relatie’s.

Zomerse relatiegeschenken

Afgelopen zomer hadden wij met ons bedrijf een heel groot evenement die we gaven op het strand en wilde alle bezoekers een leuk geschenk meegeven die paste bij het strand het onderwerp van het evenement en de zomer. Zo wilde we zonnebrillen bedrukken en kwamen terecht bij Max zonnebrillen. Een bedrijf dat heel veel doet op het gebied van bedrukken van relatiegeschenken. Op hun website zie je tal van mooie zonnebrillen in alle soorten en kleuren. Hieronder de zonnebril die wij hebben laten bedrukken met ons logo.

Zonnebril bedrukken

We hebben bewust gekozen voor een mooi sportief model omdat we vinden dat we een sportief bedrijf zijn. Maar ze bieden nog veel meer verschillende soorten brillen aan voor bedrukking die mooi zijn. Hieronder vind je dan ook nog een aantal andere modellen die ik vond op hun website.

klapzonnebril

Deze zonnebril vond ik persoonlijk ook erg leuk en uniek. Deze zonnebril kan je namelijk inklappen en daardoor makkelijk opbergen in bijvoorbeeld de auto. Ze hebben hem overigens in allerlei verschillende kleuren. Echt een leuke gadget.

oranje zonnebril

De oranje zonnebril is natuurlijk erg interessant voor bedrijven die te maken hebben met voetbalfans. De oranje zonnebril hierboven zal dan ook veel worden weggeven tijdens wedstrijden als het ek en wk voetballen.