Een kopieerapparaat van kwaliteit

Op zoek naar een kopieerapparaat? Dan kan je deze het beste halen bij Hofax. Hofax is namelijk een bedrijf die al jarenlang in de business van kantoorapparaten zoals een kopieerapparaat zit. Hierdoor is er veel ervaring ontstaan in deze handel en is er natuurlijk veel kennis ontstaan in deze apparaten. Op deze manier is Hofax een zeer grote handelaar in deze business geworden en heeft het al veel van deze apparaten verkocht. Hierdoor is dit bedrijf een van de betrouwbaarste van geheel Nederland en is het dus zeer eenvoudig om goede producten van Hofax binnen te krijgen.

kopieerapparaat

Ook veel dienstverleningen

Hofax levert gelukkig niet alleen een kopieerapparaat of een printer, maar heeft dit bedrijf ook een paar dienstverleningen die ze graag uitvoeren.

  • In-house support center,

Hofax kan zeer snel jouw probleem helpen, zonder dat jij uit je stoel komt. Zo is er een goede support service die jou in huis en buitenshuis kan helpen.

  • Installatie en implementatie,

Het bezorgen van de gekochte apparaten, en deze dan ook meteen installeren. Zo gaat Hofax niet bij jouw weg voordat alles het perfect doet.

  • Gebruikerstraining,

Trainingen die jou vele nieuwe en handige dingen laat leren over het gebruik van de apparaten van Hofax.

  • Financiering,
kopieerapparaat

Een vorm om niet in een keer veel geld te betalen. Deze vorm van financiering die bij Hofax beschikbaar is is ook wel leasen. Zo zit hier onderhoud, service en garantie inbegrepen en weet je voor een vaste prijs dat je altijd up-to-date bent.

Door deze diensten kan je dus echt veel van dit bedrijf verwachten en weet je 100% zeker dat je in alle tijden goed geholpen gaat worden. Als je deze diensten beter uitgewerkt wilt zien, dan kan je het beste naar de website van Hofax toegaan.