Een geschikte betaalmethode voor iedere klant

Als moderne ondernemer is het belangrijk dat je klanten op een gemakkelijke en efficiënte manier online af kunnen rekenen. Wanneer je de juiste betaalmethodes hebt zul je zien dat je klanttevredenheid omhoog schiet. Het aanbieden van veel verschillende betaalmethodes is dan ook een must voor iedere internetwinkel.
De methodes
Maar welke methodes worden er zoal aangeboden door Buckaroo? Dat zijn er in totaal meer dan twintig, en vaak overlappen ze elkaar, maar het is verstandig om een selectie van veel verschillende methodes te maken, toegespitst op je klanten. De meest bekende methode in Nederland is natuurlijk Ideal, maar ook Paypal wordt veel gebruikt, en dat is internationaal natuurlijk ook zeer bekend. Nadeel van paypal is dat gebruikers een account aan moeten maken en dat het vaak geld kost om het te gebruiken. Daarom is het voor klanten uit het buitenland wellicht beter om hun versies van het Nederlandse Ideal te gebruiken. Zo is daar in België Bancontact en in Duitsland Giropay, Klarna of Sofort gebruiken, die laatste wordt overigens ook in Oostenrijk gebruik. Doe je zaken met de Deense markt? Dan kun je het beste Dankort gebruiken.
Creditcards
Daarnaast biedt Buckaroo natuurlijk ook de conventionele creditcard methodes aan als manier om te betalen, te weten de drie grote spelers Mastercard, American Express en Visa. Daarvoor zijn natuurlijk ook de debet methodes beschikbaar, dit zijn respectievelijk Maestro, Masterpass, V-Pay of Visa Electron. Hiermee kunnen de klanten vlug betalen met de middelen die ze gewend zijn. Doe je overigens zaken met Frankrijk, dan heet de creditcard van Visa Carte Bancaire en de debet variant Carte Bleue.
Andere services
En dan kun je er natuurlijk altijd nog voor kiezen om je klanten wat extra service aan te bieden. Zo is er de mogelijkheid om achteraf te betalen. Hiermee leg je vertrouwen bij de klant neer en dat wordt gewaardeerd. Het geeft de klant vrijheid. De methodes die Buckaroo hiervoor in de aanbieding heeft zijn Achteraf Betalen of Afterpay. Maar ook andere manieren zijn in trek. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om cadeaubonnen voor je zaak weg te geven. Daarvoor heeft Buckaroo onder anderen Tegoed vouchers, Cadeaubon Uitgeven en Populaire Cadeaukaarten in de aanbieding. Het aanbieden van cadeaukaarten is een extra service die je klanten zeker zullen waarderen. Zo zie je maar weer, voor iedere klant is er wel een geschikte betaalmethode te vinden.