Een factuur maken doe je eenvoudig

Een factuur maken als een klant wat bij je bedrijf gekocht heeft is iets dat er altijd bij hoort. Je wilt natuurlijk wel dat de klanten voor de producten betalen die ze bij je besteld hebben.

Maak gebruik van een facturatieprogramma

Als je kiest voor Yoursminc krijg je bij dit systeem ook een facturatieprogramma. Hiermee maak je niet alleen facturen maar kun je ze ook  nog eens registreren in het programma zelf en versturen. Op die manier kun je ook zien welke facturen de deur uitgegaan zijn en welke reeds betaald zijn. Zo heb je bij de btw aangifte daar meteen al een overzicht van.

Maak ze passend bij jouw bedrijf

De facturen die je met het programma kunt maken kun je zo maken dat je ze helemaal naar jouw zin zijn. Je kunt er de huisstijl van je bedrijf op toepassen zodat het voor klanten die de factuur ontvangen meteen duidelijk is dat de factuur van jouw onderneming afkomstig is.

Meteen door naar betalen

De facturen kunnen digitaal verstuurd worden zodat ze bij klanten via de mail binnenkomen. Om het betalen makkelijker te maken voor de klant kun je de factuur voorzien van een link. Als de klant daarop klikt wordt hij meteen doorgestuurd naar het scherm om te betalen. Op deze manier wordt betalen snel en eenvoudig zonder al te veel extra handelingen geregeld. Dit is zowel voor de klant als jouw bedrijf een voordeel.