Een bladerbare PDF als digitale brochure

online catalogus

Wilt u graag een digitale brochure maken voor uw bedrijf? Op het moment dat u aan de slag gaat met een brochure is het belangrijk dat u weet of uw hem digitaal wilt hebben of op papier. De vele voordelen van een digitale brochure maken komen hier aan bod. Op het moment dat u voor een betaalbare oplossing gaat, komt u uit bij een digitale brochure. U betaalt namelijk een vast bedrag en kunt de brochure naar iedereen sturen en op de website vermelden. Zo kunnen ook mensen die zoeken op bepaalde onderwerpen uw brochure lezen. Op het moment dat u kiest voor een papieren versie gaat dit lastig worden. U moet het document dan op één of andere manier online zetten en dat kost weer extra geld en energie.  Een bladerbare PDF is een digitale publicatie waar op zowel computers, tablets als op smartphones doorheen ‘gebladerd’ kan worden. Eigenlijk is het een echt boek dat ook echt bladzijdes omslaat. Het maakt het openen voor uw klanten ook makkelijk. Zij kunnen in een paar drukken de brochure opnieuw openen zonder dat deze beschadigd. Ook het heropenen is hierdoor weer makkelijker. Even iets terug vinden in de mail of op de website.

brochure online

Digitale brochure op maat

Een digitale brochure biedt uw bedrijf vele mogelijkheden. Zo kunnen er bewegende beelden toegevoegd worden en kunnen er zelfs geluidseffecten in verwerkt worden. Soms maakt een bepaald geluid de brochure helemaal af. Wilt u de brochure gebruiken voor presentatiemateriaal? Binnen 24 uur kunt u de bladerbare digitale brochure al ontvangen als u Digitaal Publiceren inschakelt. Via de website van Digitaal Publiceren kunt u de statische documenten inleveren en zij zorgen ervoor dat het een professioneel document wordt. Binnen 24 uur kunt u het document dan ook weer terug vinden in uw mail. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is met een digitale brochure via Digitaal Publiceren? Neem vrijblijvend contact op.

online brochures

Krachtige digitale documenten

Wilt u een document dat in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten functioneert? Waarbij het beeld zich aanpast aan het apparaat en niet steeds moet inzoomen om iets te lezen? Hier wordt allemaal rekening gehouden bij een digitale brochure. Ook voor andere bestanden bent u bij Digitaal Publiceren aan het juiste adres. Ook voor jaarverslagen, catalogussen en magazines kunt u bij dit bedrijf terecht. Ervaar de goede en functionele service van DigitaalPubliceren.com!