Een accountantskantoor in Utrecht

accountantskantoor Utrecht

Voor ons eigen bedrijf waren wij op zoek naar een accountantskantoor in Utrecht. Door verschillende oorzaken was onze administratie blijven liggen en hierdoor zagen wij door de bomen het bos niet meer. In het begin had ik nog het idee dat het mij wel zal lukken om alles weer in orde te krijgen, maar helaas was dat maar een illusie. Doordat ik de financiële zaken niet goed in orde had, kreeg ik regelmatig aanmaningen. Dit kon zo niet langer en moest ik op zoek gaan naar professionele hulp. Met het schaamrood op mijn wangen ben ik aan het bellen gegaan en ben ik uitgekomen bij  NBC De Haas Van de Goor & Partners.  accountantskantoor Utrecht

Alles weer op de rails

Nadat wij eerst een gesprek hebben aangevraagd bij dit accountantskantoor in Utrecht, hebben wij de administratie uit handen gegeven. Nu hoefde ik mij geen zorgen meer te maken om de boekhouding en andere financiële zaken. Zij zijn namelijk als geen ander op de hoogte van de  laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Inmiddels heb ik weer wat rust en is mijn administratie netjes bijgewerkt. Zonder de hulp van dit bedrijf was mij dat nooit gelukt en daar ben ik de medewerkers dan ook zeer dankbaar voor.