legnest 2 Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op dit! Vandaag ga ik met jullie hebben over het behalen van een e achter b rijbewijs. Mijn neef heeft een opleiding afgerond als logistiek medewerker. Hij heeft alleen wat pech aangezien een baan krijgen tegenwoordig niet meer zo makkelijk is. Zodoende ben ik voor mijn neef gaan oriënteren op welke hij het snelste zijn aanhanger rijbewijs zou kunnen halen. Aangezien hij dan aan de slag kan bij een vriend van mij op de werf. Ik ging hier over nadenken en stelde dit idee voor om bij mijn vriend te werken aan mijn neef. Aanhangwagen bestuurders krijgen redelijk betaald en zo’n rijbewijs maakt een cv altijd beter.

Een goed planpal3

Mijn neef vond het een goed idee om dit rijbewijs te gaan halen, want een normaal auto rijbewijs had hij al. Binnen enkele weken had hij het rijbewijs voor de aanhanger dan ook behaald! Hij kon een week later dus al aan de slag bij mijn vriend.

Een hele leuke baan!

Deze baan Vind hij heel erg leuk en hij is blij dat hij dit kan doen met zijn t rijbewijs! Het bevalt hem heel goed en hij ziet er rijbewijs zelfs wel een toekomst in.

Zeker een aanrader!

Het is zeker een aanrader om bij Osseforth voor je e achter brijbewijs te gaan. Aangezien je hier heel goed dingen te leren krijgt ze helpen je namelijk volgens een speciaal programma! En ze hebben mooie prijzen dus ik raad het zeker aan.