Drie actieve personeelsuitjes in Zoetermeer

teambuilding in Zoetermeer

Een bedrijfsuitje is niet alleen leuk, maar ook super goed voor de teambuilding binnen jouw organisatie. We snappen dan ook dat je op zoek bent naar de ultieme activiteit! In Zoetermeer, dat ook nog eens fantastisch centraal gelegen is in het land heb je volop de mogelijkheid tot actieve uitjes. En je kunt ze ook nog eens met elkaar combineren! Sta je al te springen om met je collega’s actief te worden in de sneeuw, een balletje te trappen, een interactieve puzzel op te lossen en na afloop een biertje te drinken? Dan is er voor jou keuze zat in het Silverdome. Weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Lees dan verder.  Wij zetten drie leuke opties voor je op een rijtje.

1. IJspret

In het Silverdome in Zoetermeer kan je je hart op halen als je op zoek bent naar actieve manieren van teambuilding in Zoetermeer. In dit activiteitencentrum vind je namelijk heerlijke mogelijkheden voor ijspret. Denk hierbij aan ICE games, aan het maken van ijssculpturen, een curling clinic, een ijshockey clinic of cool boulen. Zijn jouw collega’s na het sporten in koude temperaturen wel in de après ski stemming gekomen? Dan kan je in Zoetermeer ook je hart ophalen. Er is ruim de mogelijkheid tot fonduen, het drinken van een biertje of het wagen van een dansje op een Duits nummertje.

2. Footgolf

Zijn jouw collega’s actievelingen die wel houden van iets nieuws proberen? Of ben je op zoek naar een budgetproof personeelsuitje? Dan is footgolf precies wat je zoekt. Footgolf is een combinatie van voetbal, golf en midgetgolf. Het vergt daarmee inzicht, behendigheid en samenwerking. Dat is niet alleen lachen, maar ook heel gaaf in het kader van teambuilding! Nog op zoek naar een activiteit met de hersenen na deze sport? In Zoetermeer kan je ook met team meedoen aan een pubquiz bedrijfsuitje.

3. Escape room of saboteur

Teambuilding ontstaat als je als groep mensen ontdekt dat je samen meer kunt bereiken. En wat is een betere manier daarvoor dan met een (gezellige) breinbreker? Laat je opsluiten met je collega’s of personeel in een escape room om te ervaren wie de echte inventieve mensen zijn in jullie groep en laat de Sherlock Holmes in jezelf naar boven komen tijdens jullie jaarlijkse uitje. Op zoek naar iets meer competitie? In Zoetermeer kan je ook een bedrijfsuitje laten organiseren rondom een “saboteur” spel. Heb je al zin om op bedrijfsuitje te gaan?