De mogelijkheden van het laser snijden

Nooit geweten dat de mogelijkheden van het laser snijden oneindig zijn. Via de website van Piant Stanztechniek in Waalwijk heb ik diverse mogelijkheden voorbij zien komen en was meteen onder de indruk. Omdat wij in ons bedrijf een zeer grote hal hebben wat eigenlijk een loze ruimte is, leek het mij leuk om hier iets te laten ontwerpen. Een medewerker van ons kan dit goed en hem hebben wij dan ook de opdracht gegeven om iets fraais te maken. Althans hij zal het ontwerp maken en wij laten dit door Piant Stanztechniek in Waalwijk verder uitwerken.

Vandaag kwam deze medewerker naar mij toe met verschillende ontwerpen en daar zaten zeer mooie dingen tussen. Het leek mij daarom verstandig om daar eerst een expert na te laten kijken voordat wij zelf een beslissing namen.  laser snijden

Wat een mooi kunstwerk

Nadat wij een gesprek hebben gehad met de medewerkers van Piant Stanztechniek in Waalwijk om door middel van laser snijden ons ontwerp te laten maken, staat er nu een bijzonder mooi kunstwerk in onze hal. Zowel onze medewerker die de tekeningen heeft gemaakt als het bedrijf die deze tot uitvoering hebben gebracht, zijn zeer professioneel te werk gegaan. Na een paar aanpassingen zijn deze  aan het werk gegaan. Tot de millimeter nauwkeurig hebben zij het ontwerp uit een stuk metaal gemaakt. Alles was met zeer veelvakkundigheid gemaakt en het resultaat mag er dan ook wezen.

Inmiddels staat het kunstwerk al in de hal van ons bedrijf en de reacties zijn allemaal zeer positief. Onze medewerker heeft een nieuwe opdracht gekregen om te ontwerpen, deze keer voor een mooi kunstwerk aan de gevel van ons bedrijf.