De beste meubels bij Shiraz

Logo-Shiraz

Ben je op zoek naar het beste kantoormeubilair? Dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres. Shiraz is een bedrijf dat al heel veel ervaring heeft opgedaan in de wereld van het kantoormeubilair. Ze verkopen alleen de beste design items voor in jouw kantoor. Dit doen ze voor de voordeligste prijs voor jou. Alle bedrijven waarvan ze spullen verkopen zijn voorlopers op het gebied van kantoormeubilair. Dit kan zijn door de vormen en stijlen of door het comfort. Naast de vaste artikelen kan je ook vergadertafels en receptiebalies zelf designen. Dit kan heel gemakkelijk via de website van Shiraz.

Erg makkelijke website

De website is erg makkelijk in gebruik. Alles wat je zoekt kun je hier vinden. Alle informatie is goed verwoord en duidelijk voor iedereen. Alle diensten die er mogelijk zijn staan op de website met een goede uitleg over hoe het werkt. Ook staat er op de website en contact pagina waar je makkelijk kunt zien waar de showroom van Shiraz gevestigd is en hoe je gemakkelijk in contact kan komen met de mensen van Shiraz. 

kantoormeubilair

Mooie showroom

Shiraz heeft een hele mooie showroom in het centrum van Dordrecht. De showroom heeft een oppervlakte van 1000m2. Dit is 1000m2 aan kwaliteit meubels. Ze zijn geopend op Maandag tot Vrijdag van 8 tot 5. Op Zaterdag en Zondag kan je binnen als je een afspraak hebt met de mensen van Shiraz. Het personeel hoopt je snel te zien in hun showroom om je alles te vertellen over de artikelen die ze verkopen.