De belangrijkste voordelen van de tilhulpen van Roosen BPL

tilhulp

Ben je op zoek naar arbo tilhulpmiddelen voor de bouw of industrie, maar heb je geen goed idee wat voor tilhulp je precies nodig hebt? Hier een aantal tilhulp oplossingen, of het nu gaat om keren, heffen of tillen, met deze tilhulpmiddelen zit je helemaal goed. Lees in onderstaande blog alles over de belangrijkste voordelen van de manipulatoren en andere tilhulpen van Roosen BPL. Dé specialist op het gebied van tiloplossingen.

Het gebruik maken van Easy Up

Het meest eenvoudige tilhulpmiddel van dit moment is de Easy Up. Je vindt bij de Easy Up een haak, waarmee je verschillende producten kunt tillen. Aan de haak kun je een magneet, een klem of een strop vastmaken en daardoor diverse tiltechnieken gebruiken. Zo is de Easy Up voor een groot aantal branches effectief te gebruiken en is het een slimme oplossing. Een extra voordeel van de Easy Up is dat deze machine werkt op een zes bar luchtdruk. Dat betekent dat er geen elektriciteit nodig is en daarnaast uitgerust is met een makkelijk te bedienen eenhandsbediening. Hoe bedoel je flexibel?

Het gebruik maken van Easy Roll

De Easy Roll is ideaal voor de food, verpakkings, print en papierindustrie. Deze speciale tilhulp helpt niet alleen bij het tillen van objecten en producten, maar het is ook mogelijk om negentig graden te kantelen. Je hebt de Easy Roll in diverse uitvoeringen en kun je vandaar inzetten bij verschillende afmetingen en gewichtsklassen. Ook werkt de Easy Roll op een zes bar luchtdruk. En dit betekent dus dat deze tilhulp heel eenvoudig en makkelijk te bedienen is door iedere medewerker. Heel handig. Meer weten over deze tilhulp? Ga naar de website van Roosen BPL voor meer informatie.

Het gebruik maken van Easy Inverter

Je kunt de Easy Inverter zien als een pallethandling systeem. Dit pallethandling systeem werkt op elektra. De Easy Inverter is het beste te gebruiken als je 180 graden wilt keren van een lading met pallets. Wil je pallets wisselen, dan kan de Easy Inverter heel handig zijn om te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is om een pallet boven objecten of producten te leggen en de lading om te keren. De lading ligt vervolgens bovenop de pallet. Je kunt de oude pallet heel gemakkelijk van de objecten of producten halen. De Easy Inverter is heel snel en simpel te gebruiken. Je ziet dat de Easy Inverter vaak gebruikt wordt bij de bouw, logistiek en foodbranche.