Cross pennen: van juwelier tot innovatief pennenmerk

Cross pennen is een Amerikaans pennenmerk dat al meer dan 170 jaar bestaat. Van oorsprong was Cross een juwelier, maar toen ze in 1846 gevraagd werden om het omhulsel voor een pen te maken bleven ze deze produceren. Het interessante aan Cross pennen is dat deze achtergrond vandaag de dag nog steeds zichtbaar is. Deze pennen wil je dan ook dragen, je wilt ermee gezien hebben en worden een onderdeel van je dagelijkse outfit. De pennen van Cross zijn gemaakt van dure metalen, net als de producten van een juwelier. Het is dan ook niet vreemd dat veel Amerikaanse presidenten er bij zweerden.

Cross pennen zijn ook innovatief

Ondanks het feit dat Cross haar achtergrond als juwelier nooit vergeten is, zijn ze zeker niet ouderwets te noemen. Cross pennen staan namelijk bekend bijzonder innovatief te zijn en het resultaat is een mechaniek waar je u tegen zeg. Cross is zo trots op dit mechaniek dat ze je er een levenslange garantie op geven. Innovatie stond al vanaf het maken van de eerste pen centraal en het was Cross die de voorloper op de balpen ontwikkelde. Ook vandaag de dag gaan Cross pennen met hun tijd mee en kun je bij ze terecht voor een balpen, een vulpen of een stylus. Deze laatste pen wordt gebruikt om sommige tablets en telefoons mee te bedienen.

Combineer stijl met techniek

Als je voor een Cross pen kiest dan treed je in de voetstappen van presidenten en journalisten. De prijzen van Cross pennen beginnen al bij een paar tientjes en dat betekent dat iedereen zo’n pen kan bezitten. Kies voor een Cross pen en je haalt een stijlvolle pen in huis met een feilloos binnenwerk waar je dus de rest van je leven garantie op hebt. Als een fabrikant dat durft te doen, dan weet je dat de kwaliteit ongeëvenaard is. 

Een Cross pen als cadeau

Wil je waardering uitspreken, iemand laten weten dat je trots op ze bent, wil je een gelegenheid vieren of om een andere reden een mooi cadeau geven? Dan is een Cross pen een uitstekende manier om dat te doen. Cross pennen zijn ideaal als cadeau voor iemand die aan een studie begint of die juist net geslaagd is. Ook wanneer iemand een nieuwe baan begint, een promotie heeft gemaakt of juist met pensioen gaat is een Cross pen een perfecte keuze. Laat pennen graveren met een mooie boodschap en je geeft tegelijkertijd ook een mooie herinnering cadeau. Je Cross pen wordt er uniek en persoonlijk van.

Een Cross pen voor jezelf

Vergeet dan niet direct om ook het assortiment Cross pennen voor jezelf door te nemen. Je zult zien dat er pennen zijn die passen bij je stijl en doeleinde. Een Cross pen mag gezien worden, zowel in het dagelijkse- als in het professionele leven. Vergeet niet om een specialist om hulp te vragen, want met een levenslange garantie wil je geen miskoop doen.