Bespaar geld door in te kopen bij Max bedrijfskleding

kleding3kleding2Ongeveer twee maanden geleden kreeg ik een vraag van mijn zus, ze heeft een eigen bedrijf in de logistiek sector. Ze komt vaak bij mij voor advies en dergelijken in verband met mijn ervaringen in het gebied van ondernemen. Ze klaagde over de kosten die ze maakt door dat haar personeel snel door hun werkkleding heen gaan, ze krijgen het snel kapot en dan moet het worden weggegooid. Ik ging online zoeken naar eventuele vervangers en dergelijken en kwam uiteindelijk terecht bij Max bedrijfskleding daar kun je namelijk bedrijfskleding bedrukken en laten maken voor een zeer goedkope prijs. Dit is in principe precies wat mijn zus nodig had en zou haar veel geld besparen.

Ik legde het idee aan haar voor

kleding1Ik vertelde haar het idee om bedrijfskleding te bedrukken bij Max bedrijfskleding en ze was het helemaal met mij eens, we gingen kijken naar de opties op de website en vonden al snel wat we nodig hadden. We ontwierpen de kleding precies zoals ze het het beste vond, vlot en simpel maar toch mooi. Het bestellen was geen probleem en binnen no time werd het geleverd. De stof is een heel stuk sterker dan de oude stof die ze gebruikte en dus verwacht ze veel minder kleren die stuk gaan. Ook is de nieuwe bedrijfskleding velen malen goedkoper en dat zal dus ook erg veel schelen.