Heb jij onlangs een naar bedrijfsongeval meegemaakt op jouw werk? Dat is natuurlijk al erg vervelend. Dan wil je natuurlijk wel dat deze vervelende situatie op een zo goed mogelijke manier wordt aangepakt. Het is altijd handig om de hulp in te schakelen van professionals bij dit soort problemen. Voorbeelden van bedrijfsongevallen zijn: van de trap af vallen of bijvoorbeeld uitglijden op een net gedweilde vloer. Het is natuurlijk wel erg belangrijk dat je contact opneemt met dit bedrijf zo snel mogelijk na het meemaken van het ongeval. Maak het beste uit een slechte situatie dankzij de professionals van Sap Advocaten!

Persoonlijke ervaring

Zelf heb ik onlangs een naar bedrijfsongeval meegemaakt. De vloeren waren net gedweild maar er stond geen bordje. Hierdoor ben ik erg naar terecht gekomen en heb ik mijn enkel op twee plaatsen gebroken. Ik hoorde via een collega dat het een goed idee was om contact op te nemen met dit bedrijf en dat heb ik ook meteen gedaan. Ik werd hier meteen geholpen door vriendelijke medewerkers die duidelijk wisten hoe ze mij het beste konden helpen. In bijna alle gevallen is het zo dat (de verzekeraar) van de werkgever opdraait voor de kosten van het ongeval.

Meer weten?

Wil jij graag meer weten over de diensten van dit bedrijf? Neem dan een kijkje op de website voor verdere informatie. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan vooral contact op met het bedrijf zelf waar ze jou graag verder helpen!