Anera

Anera Anera is een bedrijf dat ik tot voor kort niet kende, maar ik ben heel erg blij dat ik nu met hen in zee ben gegaan. Ik ben ongeveer 5 jaar geleden als freelancer, maar heb inmiddels ook heel veel medewerkers die mij helpen met de webshop. Deze loopt ongelofelijk goed, maar daardoor hebben wij ook heel erg veel voorraad. Het is zo dat ik al een flinke tijd met een probleem zat in onze opslag. Deze heeft namelijk een klein vloeroppervlak, maar is wel heel erg hoog. Om die reden heb ik er toen ter tijd ook voor gekozen alles bovenop elkaar te plaatsen. Wij hadden hier hele hoge pallets staan, maar dat was niet praktisch. Het order picken duurde daardoor heel erg lang en tijd is natuurlijk geld. Om die reden ben ik gaan zoeken naar andere oplossingen hiervoor. Bij verschillende mensen heb ik gevraagd of zij iets wisten en zo ben ik uiteindelijk bij deze onderneming uitgekomen. Iedereen had hier hele goede ervaringen mee en de website zag er goed uit.

Anera

Ken jij Anera al?

Sinds ik met Anera een samenwerking aan ben gegaan, heb ik al deze problemen niet meer. Zij hebben bij mij een systeemvloer geplaatst. Hierdoor is het vloeroppervlak bijna twee keer zo groot geworden en dat scheelt heel erg veel. Inmiddels gaan alle processen een stuk soepeler en dat merken ook onze klanten. Deze krijgen hun pakketten op deze manier veel sneller en daardoor zijn ook zij een stuk blijer. Mocht ik in de toekomst nog een keer tegen zoiets aanlopen, dan ga ik zeker weer contact met hen opnemen. Ik heb de service namelijk als heel erg prettig ervaren. Alle mensen die daar werkten, waren heel erg aardig en waren klantvriendelijk. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden, dan moet jij zeker een kijkje nemen op hun website!