Altijd en overal goed communiceren

tolk

Wanneer je een gesprek moet voeren met een buitenlandse organisatie, of met een rechtspersoon welke uit het buitenland komt heb je een tolk nodig. Tijdens internationale congressen wordt er niet anders gebruik gemaakt dan van professionele tolken die beëdigd  zijn. Door gebruik te maken van de SIGV coöperatie weet je zeker dat de persoonlijke dienstverlening niet alleen professioneel is, maar je ook totaal ontzorgt op het gebied van vertalingen.

Altijd in het bezit van een diploma

Een tolk wordt je niet zomaar, wanneer er officiële documenten moeten worden opgesteld worden aan de tolken ook eisen gesteld. Om de werkzaamheden te mogen verrichten, moet een tolk het zogeheten tolken diploma in zijn bezit hebben. Elke tolk van de SIGV coöperatie is officieel beëdigd, hiervoor moet er in de rechtbank eerst een eed worden afgelegd. Voor verschillende gesprekken kun je gebruik maken van tolk, dit kan zowel op medisch vlak zijn als voor technische gesprekken. Welke taal je ook een gesprek wilt voeren, voor elke taal die gangbaar is zijn er tolken aanwezig.

tolk

Altijd voordelig een professionele tolk

Door rechtstreeks de tolk naar de klant te brengen, hoef je als organisatie ook geen extra kosten te rekenen. Maak je gebruik van de SIGV coöperatie, worden er geen extra kosten berekend f winsten die de klant moet betalen. Niet voor niets profiteren particulieren en bedrijven van de extra lage kosten die worden gehanteerd, voor een dienstverlening die misschien wel nog professioneler is als bij andere tolken. Medewerkers krijgen eerlijk betaald, wat motiveert om nog beter te worden.